Team Jacky Hart

JACOMIEN | EIGENARESSE JACKY HART

Het begon voor mij allemaal 30 jaar geleden met mijn eigen winkel in Egmond aan zee. Toen ik in 1997 naar de Kennemerlaan verhuisde met Jacky Hart moest ik alles weer opnieuw opbouwen, maar had binnen een korte tijd gelukkig weer een trouwe klantenkring. Dit heeft mij altijd nieuwe inspiratie en motivatie gegeven om mijn winkel zo up-to-date, mooi en toegankelijk mogelijk te houden.

Tot nu toe lukt dat nog steeds en daar ben ik trots op! Ik wil graag dat klanten zich op hun gemak voelen en ben blij dat ze zo trouw gebruik willen maken van onze vakkenis en liefde voor het vak.

BO | EIGENARESSE BIJ BO

Na ruim vier jaar met m’n hoofd in de boeken te hebben gezeten voor de studie bedrijfskunde, is het nu tijd om de handen uit de mouwen te steken! Afgestudeerd in augustus 2013, inmiddels mijn eigen webshop en fysieke winkel; dat het zo snel zou gaan had ik niet durven dromen! Bij Bo is het afgelopen half jaar echt ‘mijn kindje’ geworden en ik doe er alles aan om een collectie neer te zetten die veelzijdig en toegankelijk is, voor ieder wat wils. Kleding waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt, dat willen we allemaal, toch?

SANNE | STYLIST | VISUAL MERCHANDISER

De Modeacademie heeft mijn passie voor mode nog meer aangewakkerd, het is een afwisselend, spannend vak waar ik inmiddels al 10 jaar veel voldoening uit kan halen. Kennis van stoffen, pasvorm en productieproces maken het voor mij leuk om de klant net dat beetje extra informatie te geven.

Verder vind ik het natuurlijk heel leuk mensen blij en zelfverzekerd te zien in items uit de winkel. Dat klanten het gevoel hebben goed en eerlijk geadviseerd te zijn vind ik het allerbelangrijkst.

ANNE-RENÉE | STYLIST | VISUAL MERCHANDISER

Een mooie winkel, een grote en veelzijdige collectie en een fijn team om mee samen te werken geven de motivatie om op een leuke en professionele manier onze klanten goed te adviseren. De tijd nemen om de persoonlijke stijl van een klant te ontdekken en hier van uit een leuke collectie samen te stellen geeft veel voldoening. Wanneer ik kan laten zien wat een goede pasvorm, mooie stoffen en de combinatie van verschillende stijlen kan doen, en dit kan overbrengen zodat de klant met een goed gevoel de winkel verlaat, ben ik tevreden. Van stoer, trendy tot klassiek. Het is allemaal in de collectie te vinden. Zelf combineer ik graag een stoere jeans met een klassieke top. Stijlen die niet voor de hand liggen samen te dragen, en tot een complete outfit maken, vind ik erg leuk. Vrouwelijk én stoer, dat draag ik graag!

JENNEFER | STYLIST | VISUAL MERCHANDISER

Ik wil mezelf graag even voorstellen aan jullie; mijn naam is Jennefer van Schevikhoven, ik woon en werk sinds juni 2017 in IJmuiden. Ik kom oorspronkelijk uit Utrecht en ben al sinds 2004 werkzaam in de mode en doe dit na al die tijd nog steeds met veel passie. Het leukste van dit vak is als je je klanten van top tot teen kan aankleden en jij hen eerlijk en oprecht kan adviseren en zij tevreden de deur uit gaan. Dat vind ik het allerbelangrijkst. Mijn eigen style van mode is casual/stoer. Hier voel ik mezelf het lekkerst in. Ik zou de klanten dan ook willen meegeven, accepteer jezelf hoe je bent, dan zal de kleding veel mooier staan en zal je jezelf veel zekerder gaan voelen. Schoonheid komt van binnen.

Go Top