Team Jacky Hart

JACOMIEN STOKMAN

JACOMIEN STOKMAN

Eigenaresse Jacky Hart

Het begon voor mij allemaal 30 jaar geleden met mijn eigen winkel in Egmond aan zee. Toen ik in 1997 naar de Kennemerlaan verhuisde met Jacky Hart moest ik alles weer opnieuw opbouwen, maar had binnen een korte tijd gelukkig weer een trouwe klantenkring. Dit heeft mij altijd nieuwe inspiratie en motivatie gegeven om mijn winkel zo up-to-date en toegankelijk mogelijk te houden. Ik wil graag dat klanten zich op hun gemak voelen en ben blij dat ze zo trouw gebruik willen maken van onze vakkenis en liefde voor het vak.

BO-MARIE STOKMAN

BO-MARIE STOKMAN

Eigenaresse Bij Bo

Na ruim vier jaar met m’n hoofd in de boeken te hebben gezeten voor de studie bedrijfskunde, is het nu tijd om de handen uit de mouwen te steken! Afgestudeerd in augustus 2013, inmiddels mijn eigen webshop en fysieke winkel; dat het zo snel zou gaan had ik niet durven dromen! Bij Bo is het afgelopen half jaar echt 'mijn kindje’ geworden en ik doe er alles aan om een collectie neer te zetten die veelzijdig en toegankelijk is, voor ieder wat wils. Kleding waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt, dat willen we allemaal, toch?

SANNE AARDENBURG

SANNE AARDENBURG

Stylist / Visual Merchandiser

De Modeacademie heeft mijn passie voor mode nog meer aangewakkerd, het is een afwisselend, spannend vak waar ik inmiddels al 10 jaar veel voldoening uit kan halen. Kennis van stoffen, pasvorm en productieproces maken het voor mij leuk om de klant net dat beetje extra informatie te geven. Verder vind ik het natuurlijk heel leuk mensen blij en zelfverzekerd te zien in items uit de winkel. Dat klanten het gevoel hebben goed en eerlijk geadviseerd te zijn vind ik het allerbelangrijkst.

Go Top