Maryley

Maryley – Pants to impress!

Uitgekeken op broeken met een standaard pasvorm en look & feel? Maak dan kennis met Maryley. Dit Italiaanse merk heeft een sterke focus op jeans en komt wederom met een verrassende collectie met verfijnde afwerkingen en goede belijningen. Door het gebruik van speciale spuittechnieken creëren zij vernieuwende jeans met als leuk detail de achterkant. Deze is namelijk van heerlijk zachte jersey. Ideaal voor een stoere, vrouwelijke en comfortabele stijl!

Een palet van mint en pastelkleuren, glanzende details en vrolijke kleuren, één blik op de collectie en de zomer is per direct begonnen! Helemaal nieuw dit seizoen zijn de sophisticated chino broekjes en vrouwelijke pantalons in verschillende kleuren en lengtes, perfect om je zomer garderobe mee compleet te maken.

De kracht van Maryley ligt in de bijzondere stoffencombinaties van de broeken: felpa wordt gecombineerd met katoen en denim met jog denim. De combinaties zorgen voor een fantastische fit voor alle broeken. De bijzondere prints en coatings maken het helemaal af. Het dilemma ‘comfort óf stijl’ bestaat niet meer, het kan gewoon allebei! Absolute key items dit seizoen zijn de basic jeans en de stoere loose fit.

Maryley is een all-woman friend. Iedere vrouw kan zich vinden in de collecties van Maryley. Stoer, fris, hip & vrouwelijk!

Go Top